Woonfonds verruimt acceptatie zelfstandigen

januari 17 12:23 2017 Print dit artikel

Woonfonds verruimt haar acceptatiebeleid voor zelfstandigen, door meer de nadruk te leggen op het toekomstperspectief. Dat de zekerheid van een vast contract of inkomenscijfers van de laatste drie kalenderjaren bepalend zijn, is volgens de hypotheekverstrekker niet meer van deze tijd.

Ondernemers die korter dan drie jaar zelfstandig zijn maken door de verruiming van de regels meer kans op een hypotheek bij Woonfonds. Dat past in het streven van de hypotheekverstrekker om klanten ‘graag zoveel mogelijk woongenot’ te gunnen. De combinatie ‘hypotheek en ondernemen’ mag dit woongenot niet in de weg staan”, zegt Paul Bänziger van Woonfonds.

Zelfstandigen zonder personeel die minimaal een jaar eigen baas zijn, komen sinds 1 december 2016 al in aanmerking voor een NHG-hypotheek. Ook Woonfonds heeft zich met ingang van 1 januari bij deze pilot van NHG aangesloten.

Verschuiving naar toekomstperspectief

Het verruimde nieuwe acceptatiebeleid:

 

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

InFinance
InFinance

InFinance is een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners. Het platform bestaat onder andere uit het magazine InFinance, de online nieuwsbrief InFinanceDaily, de website InFinance.nl en het hypotheekevent HypoVak.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.