Terug naar home

Registreren

Via onderstaand formulier kunt u zich registreren voor Hypotheek Business Club (HBC). De kosten voor een VIP-lidmaatschap bedragen slechts € 7,95 per maand. Als u zich registreert als VIP-lid van HBC, dan kunt u gratis gebruik maken van de HBC PA-tool en andere voordelen, die u onderaan deze pagina vindt.

  • Login gegevens

  • VIP   Lid (gratis)
Wij nemen uw privacy serieus. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.

hbc basis

VOORDELEN

Als lid krijgt u dagelijks toegang tot (vak)informatie, nieuws, onderzoeken en interviews uit verschillende bronnen. De club scant relevant hypotheeknieuws van de belangrijkste informatiebronnen. Er kan gereageerd worden op columns en stellingen van de dag, zo kunnen de expertise en de ervaringen van de leden gedeeld worden. Daarnaast ontvangt u bovendien speciale aanbiedingen en kortingen op vakopleidingen, evenementen en speciale seminars die alleen voor u relevant zijn.

Via onze netwerkgelegenheden is het mogelijk om vakgenoten te ontmoeten en te spreken. De Club is voor u zowel een zakelijk als persoonlijk trefpunt en een uitstekende plek om te netwerken.

hbc vip

EXTRA VOORDELEN VOOR VIP-LEDEN:

Met een VIP-lidmaatschap profiteert u van gratis toegangsbewijzen en kortingen. Dit voordeel loopt in de honderden euro’s:

netwerkborrel    masterclasses    korting-boeken    hypovak

tickets    korting-opleiding    vip    luxe

* tegen een zeer gereduceerd tarief of ook gratis