Terug naar home

Partners

Ook partner worden?

De Hypotheek Business Club heeft met zorg verschillende partners geselecteerd. Partners die geïnteresseerd zijn in de ontwikkelingen van de hypotheekadviseur van dag tot dag. Klik op een van de onderstaande sponsoren en u krijgt een uitgebreid profiel te zien met hun specialisme, diensten en/of producten.

Sponsorpartners

Sponsorpartners willen het initiatief van de Hypotheek Business Club actief ondersteunen en omarmen. Dit doen ze door middel van sponsoring om zodoende de ontwikkelingen van de Club te ondersteunen. Zij delen hun kennis en visie met de Club door ook zitting te nemen in de adviesraad.  Hierdoor zijn ze actief betrokken bij de Club!

Goud-sponsoren

Woonfonds_00_90_70_00

 

Zilver-sponsor


Meer informatie.

Brons-sponsoren

 

Kennispartners

Kennispartners voegen inhoudelijke informatie toe die wezenlijk van belang is voor de hypotheekadviseur. Een breed palet aan educatieve onderwerpen wordt op verschillende manieren gepresenteerd, van opleidingen en webinars tot masterclasses. Ook geven ze hun visie in chats, forums en bij kennisevents.

faster forward
Nationale Hypotheekbond
Harrijvan logo

 

 

Preferred partners

Preferred partners bieden vooral extra voordelen aan op hun producten en diensten die van toegevoegde waarde zijn voor de professionele hypotheekadviseur. Zo profiteren de leden van een lagere prijs of van extra voordelen. Natuurlijk zijn ze op de hoogte van de innovaties in de branche en zijn ze aanwezig bij netwerkevents.

iF
banche logo