Terug naar home

Over de Club

De Hypotheek Business Club is een uniek platform waar hypotheekprofessionals elkaar treffen en ervaringen en gedachten kunnen uitwisselen. Waar vroeger de verzekeraar het verband legde en de adviseur (financieel) ondersteunde, wordt die rol nu ingevuld door de Club. Kennisoverdracht, nieuws, opleidingen en netwerken zijn enkele eigenschappen van de Club.

Hypotheekprofessionals worden overspoeld met informatie en weten daardoor nooit zeker of ze iets missen. De gesegmenteerde content van de nieuwe Hypotheek Business Club komt dan ook als geroepen!

De Clubleden krijgen dagelijks toegang tot (vak)informatie, nieuws, onderzoeken en interviews uit verschillende bronnen. Ze kunnen reageren op columns en stellingen van de dag en ze kunnen hun ervaringen en expertise delen. Ieder lid is daardoor écht betrokken bij de Hypotheek Business Club. Ze missen niets en ontvangen bovendien speciale aanbiedingen en kortingen op vakopleidingen, evenementen en speciale webinars die alleen voor hén relevant zijn.

Via onze netwerkgelegenheden is het mogelijk om vakgenoten te ontmoeten en te spreken. De Club is voor de leden zowel een zakelijk als persoonlijk trefpunt en een uitstekende plek om te netwerken. Vele Clubacties bieden direct voordeel en bij vragen staan we altijd voor hen klaar. Een ledenraad zorgt dat de Club feeling houdt met de dagelijkse praktijk.