Terug naar home

VIP-voordeel: Videochatmodule

Speciaal voor jou, als lid van de Hypotheek Business Club, hebben we een exclusieve aanbieding voor een upgrade tot VIP-lid (€ 7,95 per maand!). De eerste 2 maanden zijn zelfs gratis; daarna maandelijks opzegbaar. Klik hier om je upgrade tot VIP-lid aan ons te melden.

Als je je nu aanmeldt als VIP-lid geniet je waardevolle privileges, zoals lucratieve tools waarmee je je business snel nog succesvoller maakt, gratis toegang tot congressen en nog veel meer spectaculaire voordelen. Daarmee heb je je contributie op de eerste dag al tig keer terugverdiend.

Voordeel 3 als je je nu aanmeldt voor een upgrade tot VIP-lid:

Stevige korting op een eigen advies-videochatmodule
  • Als je je nu aanmeldt als VIP-lid kun je je klanten advies geven via een eigen advies-videochatmodule. Net zoals je de adviseurs van ABN-AMRO en de Rabobank op hun TV-commercial hebt zien doen.
  • Je klant zit gewoon thuis, achter het scherm van zijn computer, op een moment dat het hem uitkomt. Dankzij schermdeling kun je op het scherm een offerte of iets anders laten zien, terwijl je ook de klant gewoon blijft zien. En de klant waardeert het dat hij je advies op deze manier in de privacy van zijn eigen huis kan krijgen.
  • Het bedrijf 24Sessions heeft deze service ontwikkeld. Je kunt de module zonder installatie of downloads gebruiken (veilig bevonden door Rabo en ING). En hij is heel makkelijk in te passen in je eigen huisstijl.
  • Als VIP-lid krijg je 10% korting op het maandtarief van € 35,00. Dat scheelt je op jaarbasis ook nog eens € 42.

Klik hier voor jouw upgrade tot VIP-lid!

Deze videochatmodule is nog maar één van de vele speciale voordelen waar je als VIP-lid van profiteert.
Wat dacht je hier van?

write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.