Terug naar home

VIP-voordeel: HypoVak

Speciaal voor jou, als lid van de Hypotheek Business Club, hebben we een exclusieve aanbieding voor een upgrade tot VIP-lid (€ 7,95 per maand!). De eerste 2 maanden zijn zelfs gratis; daarna maandelijks opzegbaar. Klik hier om je upgrade tot VIP-lid aan ons te melden.

Als je je nu aanmeldt als VIP-lid geniet je waardevolle privileges, zoals lucratieve tools waarmee je je business snel nog succesvoller maakt, gratis toegang tot congressen en nog veel meer spectaculaire voordelen. Daarmee heb je je contributie op de eerste dag al tig keer terugverdiend.

Voordeel 7 als je je nu aanmeldt voor een upgrade tot VIP-lid:

Gratis toegang tot de HypoVak en de BeleggersFair
  • HypoVakAls je je nu aanmeldt als VIP-lid heb je gratis toegang tot de twee op financieel gebied toonaangevende evenementen, de HypoVak, (normale toegangsprijs € 95) en de BeleggersFair (normale toegangsprijs € 10).
  • De HypoVak is al 15 jaar een uniek evenement waar je naast collega’s ook de crème de la crème van de Nederlandse hypotheekaanbieders ontmoet. Om ervaringen en de laatste nieuwtjes uit te wisselen. Maar ook om kennis te nemen van de laatste ontwikkelingen in de branche, mee te doen aan interessante discussies, en te luisteren naar topsprekers.
  • Dit evenement is een combinatie van een inspirerende beurs, informatieve plenaire sessies, educatieve masterclasses en netwerken. In 2018 waren er meer dan 1.200 bezoekers en 900 deelnemers die het evenement online bezochten en live meekeken! Als VIP-lid heb je toegang tot de speciale VIP-lounge en kun je gepriviligeerd parkeren!
  • Hier vindt ook de jaarlijkse uitreiking van de fel begeerde Gouden Lotus Awards plaats in de categorieën Hypotheekverstrekker, Serviceprovider, Franchiseketen, Woonverzekeraar, Kredietverlener, Verzekeringsoplossingen, Meest innovatieve woonverzekering, Beste dienstverlening intermediair,  Dienstverlening consument, Innovatie en dienstverlening.
  • Als VIP-lid heb je ook gratis toegang tot de BeleggersFair. De BeleggersFair op 9 november 2018 in de Beurs van Berlage Amsterdam is het meest complete, leerzame en leuke beleggersevenement van Nederland. Superinteressant voor beginnende en gevorderde beleggers die meer uit financiële markten willen halen. Met stands, snelcursussen, masterclasses, live trading, actuele en optredens van beursgoeroes.
  • Zowel op de HypoVak als de BeleggersFair heb je toegang tot de speciale VIP-lounge en is er een parkeerplaats voor je gereserveerd!

Klik hier voor jouw upgrade tot VIP-lid!

Gratis toegang tot de Hypovak en de InFinance Day zijn nog maar twee van de vele speciale voordelen waar je als VIP-lid van profiteert.
Wat dacht je hier van?

write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.