Samenwerking Advieskeuze en VEH

juli 02 10:07 2015 Print dit artikel

Richard de Jong | Datum: 02-07-15

Advieskeuze.nl en Vereniging Eigen Huis gaan samenwerken. Zij gaan de dienstverlening, tarieven en klantervaringen van makelaars, notarissen en hypotheekadviseurs vergelijkbaar en inzichtelijk maken.

Vanaf het najaar kunnen consumenten op de website van Eigen Huis een makelaar, hypotheekadviseur en notaris zoeken met behulp van de zoek- en beoordelingsmodules van Advieskeuze.nl. Leden van de vereniging worden dan opgeroepen de ervaringen met hun adviseur te delen door een review te geven.

Strategisch partner
Christian Bouter, medeoprichter van Advieskeuze.nl: “Vereniging Eigen Huis is voor ons een belangrijke strategische partner. Net als de Consumentenbond versterken zij ons onafhankelijke platform, waardoor we nog meer consumenten gaan bereiken.

Cindy van de Velde-Kremer, algemeen directeur van VEH: “Bij koop en verkoop van een woning zijn een goede makelaar, hypotheekadviseur en notaris voor veel mensen onmisbaar. De verzamelde ervaringen geven inzicht in de kwaliteit en wat daarvoor betaald moet worden. Daar kunnen anderen hun voordeel mee doen. Advieskeuze.nl helpt mensen een goede keuze te maken en prikkelt dienstverleners om hun werk beter te doen, of om een hoog niveau vast te houden.”

Tags: home, hypotheken

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

InFinance
InFinance

InFinance is een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners. Het platform bestaat onder andere uit het magazine InFinance, de online nieuwsbrief InFinanceDaily, de website InFinance.nl en het hypotheekevent HypoVak.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.