Rabobank introduceert GroenHypotheek

december 19 16:02 2016 Print dit artikel

Kopers van een energiezuinige nieuwbouwwoning komen bij Rabobank in aanmerking voor de nieuwe GroenHypotheek. Daarmee profiteren zij van een korting op de hypotheekrente.

De bank wil met de GroenHypotheek de verduurzaming van de woningmarkt versnellen. “Ik ben trots dat wij als eerste bank ons hypothekenassortiment uitbreiden met deze groene hypotheek”, zegt Elze Vonk, hoofd Financieren en Verzekeren Particulieren. “De Rabo GroenHypotheek stimuleert klanten om nu al de keuze te maken voor een zeer energiezuinige nieuwbouwwoning door ze een rentekorting te geven.”

Het gaat om een korting van 0,5% op de hypotheekrente met een 10 jaar rentevaste periode. Klanten hebben voor het aanvragen van deze hypotheek een Groenverklaring nodig. De woning moet een EPC-waarde van 0,26 of lager hebben, zo blijkt uit de voorwaarden. Voor de bouw moet 100% duurzaam hout gebruikt zijn.

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

InFinance
InFinance

InFinance is een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners. Het platform bestaat onder andere uit het magazine InFinance, de online nieuwsbrief InFinanceDaily, de website InFinance.nl en het hypotheekevent HypoVak.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.