Munt, Hypotrust, ABN Amro en Syntrus Achmea genomineerd voor Award Hypotheekverstrekker

april 26 10:56 2017 Print dit artikel

In de categorie Hypotheekverstrekker zijn Munt Hypotheken, Hypotrust, ABN Amro en Syntrus Achmea Hypotheken door hun businesspartners – middels het multimediale platform InFinance en de Hypotheek Business Club – genomineerd voor een Gouden Lotus Award Hypotheekmarkt.

De Gouden Lotus Awards, een initiatief van het vakblad InFinance en de Hypotheek Business Club, worden dit jaar voor de tweede keer uitgereikt. Er zijn zes Award-categorieën: Hypotheekverstrekker, Franchiseketen, Kredietverlener, Serviceprovider, Woonverzekeraar en Innovatie.

De genomineerden

  • In deze eerste nominatieronde heeft Munt Hypotheken opnieuw bij veel respondenten duidelijk een streepje voor als het gaat om snelheid, duidelijkheid en efficiënte processen. Hierbij wordt dit jaar door de deelnemers opvallend vaker de samenwerking met Flexfront/Nationaal Hypotheek Loket genoemd als katalysator van dit succes.
  • Ook het acceptatieproces van Hypotrust krijgt van de deelnemers een dikke voldoende. Hier heeft de geldverstrekker volgens veel deelnemers duidelijk een slag gemaakt. Persoonlijkheid, deskundigheid en vooruitstrevend zijn zaken die hier opvallend vaak worden genoemd door de distributiepartners van Hypotrust.
  • Op ABN Amro is veel gestemd, maar slechts een enkele distributiepartner gaf hierbij ook een reden aan. Op basis daarvan kunnen we de conclusie trekken dat de stemmers met name gecharmeerd zijn van het kennisniveau en de oplossingsgerichtheid van de medewerkers van de Intermediairdesk.
  • De vriendelijke en behulpzame medewerkers zijn de kracht van Syntrus Achmea Hypotheken. De bereikbaarheid van de medewerkers, de snelheid waarmee zij reageren en de oplossingen die zij daarbij aandragen worden door de businesspartners hoog gewaardeerd.

Stem op uw favoriet

Er kan nog steeds gestemd worden op de genomineerde partijen. Doe mee aan de enquête en bepaal wie de Awards tijdens HypoVak mee naar huis mogen nemen. U maakt dan tevens kans op een weekendje weg naar eigen keus ter waarde van 200 euro. Normaal gesproken zouden er in deze categorie drie genomineerde partijen zijn. Maar omdat twee partijen qua stemmen zo dicht op elkaar zaten, is besloten om vier partijen voor een award te nomineren.

Uitreiking tijdens HypoVak

De uitreiking van de awards voor best presterende intermediaire businesspartners en het meest innovatieve product of dienstverlening (aan intermediair en consument) op het gebied van wonen, vindt plaats op dinsdag 30 mei op het podium van HypoVak in NBC Nieuwegein.

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

InFinance
InFinance

InFinance is een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners. Het platform bestaat onder andere uit het magazine InFinance, de online nieuwsbrief InFinanceDaily, de website InFinance.nl en het hypotheekevent HypoVak.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.