Wytzejan de Jong nieuwe CEO De Hypotheker

december 23 11:03 2015 Print dit artikel

Redactie InFinance | Datum: 23-12-15

De Hypotheker heeft Wytzejan de Jong, voormalig CEO van ASR Bank en ASR Hypotheken, benoemd als nieuwe algemeen directeur.

De Jong neemt per 1 januari 2016 de taken van Arjan Bons over die sinds september vorig jaar waarnemend directievoorzitter was. Bons gaat zich nu weer volledig richten op zijn taken als CEO van Blauwtrust Groep, waar De Hypotheker onderdeel van uitmaakt.

Wytzejan de Jong begon zijn carrière bij ABN Amro, waar hij onder meer verantwoordelijk was voor de implementatie van bank- en verzekeringsactiviteiten met lokale projectteams in Azië en de Verenigde Staten. Hierna werkte hij bij Fidelity International en in 2006 stapte hij over naar Fortis, dat in 2009 ASR Nederland werd.

Arjan Bons, CEO van de BlauwTrustGroep: “We hebben uitgebreid de tijd genomen om een nieuwe directeur te zoeken die zich kan vinden in onze groeiambities en die ook bereid is om nieuwe paden te bewandelen in de hypotheekmarkt die continu aan verandering onderhevig is.”

Tags: carriere, home, hypotheken

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

InFinance
InFinance

InFinance is een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners. Het platform bestaat onder andere uit het magazine InFinance, de online nieuwsbrief InFinanceDaily, de website InFinance.nl en het hypotheekevent HypoVak.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.