Wie wilt u zien op Hypovak 2017?

april 12 10:56 2017 Print dit artikel

Op 30 mei is het weer zo ver! Hypovak 2017, het grootste event voor de hypotheekprofessional zal alweer voor de veertiende maal plaatsvinden, en wel in het NBC Congrescentrum Nieuwegein. Hoe het programma eruit ziet? U kunt zelf meebeslissen.

Het thema van de dag luidt How to fix the future – Anticiperen op Life Events. Hoe kan de professional er nou voor zorgen dat hij of zij door de klant gebeld wordt op het moment dat er sprake is van een life event, zoals bijvoorbeeld een huwelijk, of juist een scheiding? Onder de professionele leiding van Diana Matroos zullen verschillende belangrijke sprekers vanuit allerlei hoeken antwoorden formuleren. Dit zal gebeuren in de vorm van een presentatie van de resultaten van een grondig onderzoek, een vurige keynote van een begenadigd spreker, een vraaggesprek of een debat waarin standpunten en oplossingen op scherp worden gesteld.

Tevens zal er veel aandacht zijn voor het hypotheekproces zelf. Hoe kan dit proces vergemakkelijkt, vereenvoudigd en verbeterd worden? Ook hierbij geven de juiste sprekers acte de presence en voorzien u van gefundeerde antwoorden en oplossingen.

Hypovak wil de professional direct antwoord geven op vragen die de volgende dag in de praktijk gebracht kunnen worden en onmiddellijk verbeteringen bewerkstelligen. Daarom is er voor gekozen één plek in het programma blanco te laten zodat u, de professional zelf, kan bepalen welke spreker u te zien krijgt op HypoVak 2017. U kunt uw mening geven op HypoVak.nl.

  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

Hypotheek Business Club
Hypotheek Business Club

De Hypotheek Business Club is een uniek platform waar hypotheekprofessionals elkaar treffen en ervaringen en gedachten kunnen uitwisselen. Kennisoverdracht, nieuws, opleidingen en netwerken zijn enkele eigenschappen van de Club.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.