Waar kan de zzp’er terecht voor zijn hypotheek?

maart 15 15:55 2017 Print dit artikel

Bij welke banken kun je als zzp’er het beste terecht voor een hypotheek? Wie financiert de startend ondernemer? En hoe pak je dit het beste aan? Harrie-Jan van Nunen MFP, directeur van De Financiële Makelaar en Het Bemiddelingsloket, geeft de antwoorden tijdens een webinar op 11 april.

Hypotheken en zelfstandig ondernemers: een lastige combinatie? Ruim 16% van de beroepsbevolking is ondernemer. Driekwart hiervan is ZZP-er. Het aandeel neemt de komende jaren verder toe. Inmiddels is bij 1 op de 10 hypotheekaanvragen een ZZP-er hoofdkostwinner. Steeds vaker een startend ondernemer.

Direct aan de slag

In deze masterclass, georganiseerd door de Hypotheek Business Club, staat de praktijk centraal. Van Nuenen geeft inzicht in de voorwaarden en normen van verschillende banken. En hij geeft de hypotheekadviseur handvatten die hij direct in de praktijk kan brengen. Gratis inschrijven voor hypotheekadviseurs.

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

InFinance
InFinance

InFinance is een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners. Het platform bestaat onder andere uit het magazine InFinance, de online nieuwsbrief InFinanceDaily, de website InFinance.nl en het hypotheekevent HypoVak.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.