Viisi-award naar BLG Wonen

juni 01 13:49 2018 Print dit artikel

Op basis van een achttal objectieve voorwaarden en de mening van de eigen hypotheekadviseurs en acceptanten heeft Viisi de ‘Beste Hypotheekprijs 2017’ uitgereikt aan BLG Wonen. Obvion en ABN AMRO delen de tweede plek, gevolgd door de nummer één van vorig jaar: Florius.

Voor het bepalen van de eindscore heeft de hypotheekadviseur voor hoogopgeleiden dit jaar acht objectieve voorwaarden gehanteerd, in combinatie met de mening van haar adviseurs en acceptanten. Het eindresultaat is voor tweederde afhankelijk van de score op basis van de voorwaarden en eenderde van het cijfer dat de medewerkers geven. Viisi reikt de prijs jaarlijks uit, waarbij de voorwaarden waarop de aanbieders worden getest elke jaar anders zijn.

Er werd dit jaar gelet op duurzaamheid, standaard voorwaarden, rentedaling op basis van Loan to Value (LtV), boetevrij aflossen, vrije bankkeuze, het aanbieden van maatwerk voor speciale casussen (zoals expats en PhD-kandidaten), de doorlooptijd en financiering in box 3.

Maatwerk

BLG Wonen scoort hoog op het gebied van maatwerk, volgens Viisi een van de belangrijkste redenen voor de overwinning. “BLG kijkt per casus naar het complete plaatje. Ze hebben geen lijst met vaste punten waaraan een klant moet voldoen voor het verkrijgen van een hypotheek, maar willen vaak kijken naar waar de mogelijkheden liggen en hun best doen om het waar te maken voor de klant”, aldus Viisi.

Duurzaam

Volgend jaar zal Viisi bij de toekenning vooral letten op hoe gemakkelijk geldverstrekkers leningen bieden aan mensen die hun woning willen verduurzamen.

Het bericht Viisi-award naar BLG Wonen verscheen eerst op InFinance.

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

InFinance
InFinance

InFinance is een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners. Het platform bestaat onder andere uit het magazine InFinance, de online nieuwsbrief InFinanceDaily, de website InFinance.nl en het hypotheekevent HypoVak.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.