Video: HypoVak College met Peter Boelhouwer

mei 20 09:16 2020 Print dit artikel

Is de huidige coronacrisis een aanloop naar een nieuwe crisis op de woningmarkt? Die vraag staat centraal tijdens het eerste online HypoVak College met hoogleraar en woningmarktexpert Peter Boelhouwer. 

Tijdens dit digitale college (uitgezonden op 19 mei 2020) werpt Boelhouwer een voorzichtige blik in de toekomst (met als stip op de horizon de 17e editie van HypoVak op 27 oktober). Dat doet hij op basis van de cijfers uit het laatste kwartaal, de meest recente woningmarktinformatie en door de achtergronden van de koopprijsontwikkeling te belichten.

Bekijk de video hieronder terug:

Peter Boelhouwer

Peter Boelhouwer is hoogleraar Huisvestingssystemen in Delft. Sinds bijna 40 jaar bestudeert hij de interactie tussen de woningmarkt en het volkshuisvestingsbeleid. In zijn loopbaan maakte hij de korte maar heftige woningmarktcrisis in de jaren tachtig mee, gekenmerkt door fors oplopende hypotheekrentes. En meer recent de kredietcrisis die begon in 2008 en maar liefs ruim vijf jaar zou duren.

HypoVak – The New Generation

Op het plenaire podium van HypoVak – dat vanwege de coronamaatregelen is verplaatst van 19 mei naar 27 oktober – geeft Peter Boelhouwer de inleiding voor de paneldiscussie over ‘The New Generation – Hypotheken’. Sluit het huidige productaanbod nog wel aan bij de ontwikkelingen en de vraag op de Nederlandse woningmarkt?

The New Generation Hypotheken is een van de vier thema’s die tijdens de 17e editie van HypoVak centraal staan. De anderen zijn: The New Generation Diensten, The New Generation Hypotheekadviseurs en The New Generation Consumenten. Bekijk hier het HypoVak programma 2020.

  Article "tagged" as:
  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

Hypotheek Business Club
Hypotheek Business Club

De Hypotheek Business Club is een uniek platform waar hypotheekprofessionals elkaar treffen en ervaringen en gedachten kunnen uitwisselen. Kennisoverdracht, nieuws, opleidingen en netwerken zijn enkele eigenschappen van de Club.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.