Peter Wormskamp nieuwe associate partner Fortrum

november 16 16:54 2018 Print dit artikel

Gisteren is aangekondigd dat The Dutch Mortgage Consultants (TDMC) verder gaat als Fortrum. Het bedrijf dat door Michel van der Sluis en Jaap van Raak enkele jaren geleden als TDMC is opgestart beleeft een voorspoedige groei. Michel van der Sluis: “we gaan verder onder de naam Fortrum. Een goede naam die zowel onze activiteiten in Nederland als in Groot Brittannië dekt. Tegelijkertijd gaan we met Peter Wormskamp een samenwerking aan als associate partner. Een bekende naam in hypothekenland en een verdere versterking van ons team.”

“Met Fortrum wordt gewerkt aan trajecten om de hypotheek- en consumenten kredieten industrie verder te verbeteren en toekomstvast te ontwikkelen. Dat past zeer goed binnen het spectrum van activiteiten dat ik als zelfstandige met Helder Beheerd reeds onderneem. Vandaar dat ik graag met Fortrum als associate partner in zee ga.” aldus Peter Wormskamp.

Over Peter Wormskamp
Peter Wormskamp heeft een lange historie in de financiële dienstverlening. Peter heeft als leidinggevende en projectmanager rollen vervult bij Nationale-Nederlanden, IG&H Management Consultants, Obvion en Rabobank. Daarnaast was hij een van de oprichters en voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Hypothecair Planners. Op dit moment is Peter actief binnen Helder Beheerd. Vanuit deze hoedanigheid levert hij een bijdrage aan het verder verbeteren van de bedrijfsvoering binnen financieel dienstverleners en bij financiële instellingen (banken, verzekeraars). Dit als trainer, consultant, project- en interim manager.
Peter is getrouwd, heeft twee kinderen en vult zijn vrije tijd graag met skiën, wandelen (met de hond) en lezen.

The post Peter Wormskamp nieuwe associate partner Fortrum appeared first on Fortrum.

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

Michel van der Sluis
Michel van der Sluis

Michel van der Sluis, directeur Fortrum consultancy, heeft een specialisatie in de bancaire- en hypothecaire sector. Hij adviseert als expert hypotheekverstrekkers op het gebied van strategie en marketing. Meer informatie: https://www.fortrum.com/

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.