NN-app ondersteunt huizenkoper

maart 30 15:53 2017 Print dit artikel

Nationale-Nederlanden introduceert Brickler: een app die de huizenkoper ondersteunt bij alle stappen in het koopproces; van het zoeken van een huis tot en met het afsluiten van de hypotheek. Hypotheekadvies is (nog) niet beschikbaar via de app.

In de bètaversie van de app, die sinds deze week beschikbaar is via de app stores, kunnen consumenten zoeken naar koopwoningen, uitrekenen wat je kunt besteden en hypotheekverstrekkers vergelijken. Brickler richt zich met de app vooral op gebruikers die voor de eerste keer een huis gaan kopen.

Financiële gegevens

Op basis van de financiële gegevens die gebruikers invoeren, berekent Brickler hoeveel er maximaal geleend kan worden en in welke prijsklasse gezocht kan worden naar een huis. Verder kunnen de zoekcriteria worden ingevuld waaraan de getoonde huizen moeten voldoen en kan het actuele huizenaanbod worden bekeken.

Om meer inzicht te geven in de financiële gevolgen van de mogelijke keuze, wordt bij ieder huis een indicatie gegeven van de bruto maandlasten en kunnen verschillende hypotheekverstrekkers met elkaar worden vergeleken. NN: “De gebruiker kiest zelf met welke hypotheekverstrekker hij in zee gaat. Een hypotheek van Nationale-Nederlanden kan een van de mogelijkheden zijn.”

In de huidige versie is advies via de app niet beschikbaar, maar in de toekomst kan naar behoefte een adviseur ingeschakeld worden en/of rechtstreeks een hypotheek afgesloten worden bij een van de aangesloten hypotheekverstrekkers.

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

InFinance
InFinance

InFinance is een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners. Het platform bestaat onder andere uit het magazine InFinance, de online nieuwsbrief InFinanceDaily, de website InFinance.nl en het hypotheekevent HypoVak.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.