Nieuw adviseursportaal Obvion

september 23 12:13 2015 Print dit artikel

Redactie InFinance | Datum: 23-09-15

ICT-dienstverlener Everest heeft een nieuw adviseursportaal gelanceerd samen met hypotheekverstrekker Obvion. Onafhankelijke hypotheekadviseurs die Obvion-hypotheken verstrekken, kunnen hiervan gebruikmaken.

Alle nieuwe hypotheekaanvragen van de adviseur gaan via het nieuwe adviseursportaal, dat volledig aangesloten is op het Hypotheken Data Netwerk (HDN). De adviseur krijgt te allen tijde inzicht in de status van de hypotheekaanvragen, inclusief alle documentstatussen.

Volgens de initiatiefnemers vormt de lancering van het nieuwe adviseursportaal tevens het fundament voor verdere ontwikkeling en optimalisatie van de dienstverlening. “Zo wordt later dit jaar het nieuwe portefeuilleoverzicht toegevoegd. Dit ondersteunt de adviseur in zijn dienstverlening richting de klant. De lancering is eveneens een eerste stap richting een nieuw klantportaal. Daarin krijgen consumenten meer mogelijkheden die aansluiten bij hun behoefte naar zelfregie in samenwerking met de adviseur en Obvion.”

Tags: home, hypotheken, ict-software

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

InFinance
InFinance

InFinance is een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners. Het platform bestaat onder andere uit het magazine InFinance, de online nieuwsbrief InFinanceDaily, de website InFinance.nl en het hypotheekevent HypoVak.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.