Kwart adviseurs heeft geen online DVD

oktober 21 08:47 2015 Print dit artikel

Redactie InFinance | Datum: 21-10-15

Bijna een kwart van de financiële dienstverleners heeft, twee jaar na de wettelijke verplichtstelling, nog geen dienstverleningsdocument (DVD) beschikbaar op de eigen website. Dat blijkt uit een onderzoek van Oostdam & Partners naar het gebruik van het DVD in de praktijk.

Oostdam & Partners inventariseerde in de zomermaanden van 2015 de inhoud van ruim 300 DVD’s, toebehorend aan meer dan 130 verschillende kantoren. Overigens blijkt van de 130 kantoren die het adviesbureau hiervoor onderzocht, één op de twaalf niet over een eigen website te beschikken.

Adviesprijzen
Het onderzoeksrapport besteedt ook aandacht aan de kosten voor advies- en bemiddelingswerkzaamheden rond verschillende financiële producten. Het gemiddelde tarief voor een hypotheek in Nederland, afgaande op de vermelde tarieven in DVD’s, is momenteel gemiddeld € 2.537. 

Tags: home

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

InFinance
InFinance

InFinance is een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners. Het platform bestaat onder andere uit het magazine InFinance, de online nieuwsbrief InFinanceDaily, de website InFinance.nl en het hypotheekevent HypoVak.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.