Klap introduceert overstromingspolis

augustus 12 14:46 2016 Print dit artikel

Assurantiemakelaar Klap en haar internetmerk United Insurance introduceren een eigen overstromingsverzekering. De polis dekt de gevolgen van een overstroming aan inboedel en/of woonhuis, en wordt aangeboden in samenwerking met Neerlandse.

De overstromingsrisicoverzekering vervangt de in 2012 door Neerlandse geïntroduceerde catastrofeverzekering. Sinds 2015 biedt Neerlandse de verzekeringsdekking exclusief aan via het intermediair, niet meer rechtstreeks. De door Klap gevoerde overstromingsrisicoverzekering wordt online afgesloten op basis van premier risque. Dat wil zeggen dat in geval van schade maximaal de verzekerde waarde van inboedel en/of woonhuis wordt uitgekeerd.

Online berekenen en afsluiten

Klap biedt de verzekering volgens het principe van execution only aan via de website overstromingsrisicoverzekering.nl. Hier kunnen consumenten nagaan hoe groot de kans is dat zij worden getroffen door een overstroming en hoe hoog het water kan komen te staan. Op basis van dit overstromingsprofiel kan een premieberekening worden gemaakt en de polis afgesloten. Bij een hoog risico kan de premie worden verlaagd door het nemen van voorzorgsmaatregelen of door een lager verzekerd bedrag te kiezen.

 

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

InFinance
InFinance

InFinance is een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners. Het platform bestaat onder andere uit het magazine InFinance, de online nieuwsbrief InFinanceDaily, de website InFinance.nl en het hypotheekevent HypoVak.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.