Hypotheekadviseur zet RegioBank op 1

januari 06 10:41 2016 Print dit artikel

Redactie InFinance | Datum: 06-01-16

RegioBank is in een onderzoek van de Nationale Hypotheekbond uitgeroepen tot de beste geldverstrekker. Obvion en Florius staan respectievelijk op nummer twee en drie. In totaal gaven 448 adviseurs hun oordeel over welke geldverstrekker zijn werk het beste doet.

In het onderzoek, dat is uitgevoerd door marktonderzoeksbureau MWM2, is gekeken naar losse tevredenheidsaspecten, zoals responstijd van e-mails, het bieden van nazorg, klachtafhandeling, rente- en aflosfaciliteiten en duidelijkheid in communicatie. Naast RegioBank scoren Obvion, Florius en BLG Wonen over het algemeen goed bij de hypotheekadviseurs.

Scoren op nazorg
Obvion faciliteert volgens hypotheekadviseurs van alle verstrekkers de beste nazorg. Bijna 75 % de adviseurs geeft aan aan dat zij van Obvion een goede ondersteuning ontvangen voor het bieden van nazorg. Bij RegioBank is dit percentage 72 %.

Klachtenafhandeling kan beter
Opvallend is dat alle geldverstrekkers laag scoren in het afhandelen van klachten van consumenten. Wel is ongeveer de helft van de aanbieders bereid om met de tussenpersoon in gesprek te gaan bij meningsverschillen tijdens het aanvraag- en acceptatietraject. Vooral BLG wonen en Obvion doen het goed op dit aspect.

Tags: home, hypotheken

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

InFinance
InFinance

InFinance is een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners. Het platform bestaat onder andere uit het magazine InFinance, de online nieuwsbrief InFinanceDaily, de website InFinance.nl en het hypotheekevent HypoVak.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.