Hoe wordt hypotheekrenteaftrek berekend?

december 28 19:40 2015 Print dit artikel

Vraag: Ik trek een deel van mijn hypotheekrente af in het 52%-tarief. Daar krijg ik sinds 2014 dus niet meer de volle aftrek voor. Ik heb geprobeerd na te rekenen hoe de korting berekend wordt, maar ik kom er niet uit. Weet u hoe dit zit?

Lees hier het hele artikel

  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

De Telegraaf
De Telegraaf

De Telegraaf is het grootste Nederlandse dagblad en een van de grootste digitale nieuwssites. De krant, die landelijk zes dagen per week verschijnt, bevat onder andere een dagelijkse financiële sectie, 'De Financiële Telegraaf'.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.