Geldshop lanceert bespaarservice

oktober 02 10:20 2015 Print dit artikel

Redactie InFinance | Datum: 02-10-15

Geldshop, intermediair in consumptief krediet, heeft een bespaarservice gelanceerd. “Ons doel is om klanten te helpen de vaste maandlasten te verlagen”, zegt directeur Madiha Leuven.

Leuven: “In Nederland hebben bijna 800.000 mensen een betalingsachterstand op een afgesloten lening zoals een hypotheek of consumptief krediet. Door de klant te helpen met het vinden van goedkopere aanbieders van energie, kabel, telefonie, internet en hypotheken, willen we helpen de maandlasten te verlagen. Op die manier creëert hij of zij een buffer en wordt in staat gesteld om uit de betalingsachterstanden te komen en te blijven.”

Geldshop is voor deze bespaarservice een samenwerking aangegaan en voor hypotheken wordt samengewerkt met financieel advieskantoor Acadium Bastion (en haar dochter Nederlands Hypotheek Collectief). Leuven: “Onze klanten kunnen bij deze zustermaatschappij een gratis hypotheekcheck krijgen. Als daaruit blijkt dat er een besparing te realiseren is door het oversluiten naar een betere aanbieding, dan worden pas advieskosten berekend. Geldshop-klanten betalen voor hypotheekadvies en -bemiddeling 999 euro.”

Tags: home, hypotheken, kredieten, sparen

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

InFinance
InFinance

InFinance is een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners. Het platform bestaat onder andere uit het magazine InFinance, de online nieuwsbrief InFinanceDaily, de website InFinance.nl en het hypotheekevent HypoVak.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.