Findesk uitgebreid met ‘proactieve’ software

december 03 14:02 2015 Print dit artikel

Redactie InFinance | Datum: 03-12-15

Topicus heeft de adviessoftware Findesk uitgebreid met Findesk Inzichten. De uitbreiding ondersteunt bij het proactief adviseren van klanten met financiële keuzes voor de toekomst.

In de oude situatie reikte de adviessoftware tot aan het gegeven advies. Met deze nieuwe uitbreiding kan er verder worden gekeken en de reeds ingevulde informatie worden ingezet om meerwaarde voor de consument en de adviseur te creëren.

Volgens Topicus is de software goed te gebruiken op voor de klant financiële kruispunten. “Bijvoorbeeld tien jaar voor de pensioenleeftijd wordt bij het afsluiten van een hypotheek het pensioeninkomen mee getoetst. Voor adviseurs is het dus van belang om vóór dit moment contact met de klant op te nemen. Zo kan de klant nog op tijd verhuizen, verbouwen of oversluiten, mocht hij dit wensen.”

Een ander moment is het einde van de rentevaste periode. “Dit is het perfecte moment om weer contact op te nemen met de klant. Zo is het eenvoudig klanten bij te staan in hun keuzes en te aan de laagst mogelijke maandlasten te helpen”, aldus de ICT-dienstverlener.

Tags: financiele-planning, home

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

InFinance
InFinance

InFinance is een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners. Het platform bestaat onder andere uit het magazine InFinance, de online nieuwsbrief InFinanceDaily, de website InFinance.nl en het hypotheekevent HypoVak.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.