Finalisten titel Erkend Financieel Adviseur 2017

februari 28 17:20 2017 Print dit artikel

Op 1 maart gaat de Verkiezing van de Erkend Financieel Adviseur 2017 de laatste fase in. Dan worden de finalisten Gijs van Hooijdonk – De Hypotheker Breda, Gerrit van der Goot – Rabobank Zuid en Oost Groningen en Nicole van de Wouw – Centraal Beheer Achmea, onderworpen aan een assessment.

De verkiezing wordt dit jaar voor het eerst weer sinds 2013 georganiseerd nu alle Erkenden voldoen aan de nieuwe eisen van Erkend Financieel Adviseur. De uiteindelijke winnaar zal worden vastgesteld door een jury die bestaat uit Wim van Wingerden (voorzitter) Gerjoke Wilmink (Nibud), Michel Ligtlee (Vereniging Eigen Huis) en Frank Paalman (Erkend Hypotheekadviseur van het Jaar 2013).

Kritische toets

Tijdens het assessment worden de finalisten door kritische assessoren aan de hand van een adviesgesprek getoetst op vakbekwaamheid, integriteit en adviesvaardigheid. De bekendmaking van de winnaar gebeurt op het jaarlijkse SEH Congres.

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

InFinance
InFinance

InFinance is een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners. Het platform bestaat onder andere uit het magazine InFinance, de online nieuwsbrief InFinanceDaily, de website InFinance.nl en het hypotheekevent HypoVak.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.