Eric Lacroix nieuwe voorzitter Noordeloos Groep

december 21 14:08 2015 Print dit artikel

Richard de Jong | Datum: 21-12-15

De leden van de Noordeloos Groep (NLG) hebben Eric Lacroix tot voorzitter van het bestuur benoemd. Hij volgt op 1 januari Coen van Ham op die het voorzitterschap sinds 2012 vervult.

Lacroix is directeur en mede-eigenaar van Offermans Joosten in Geleen. Daarnaast is hij directeur van NLG Pensioenservices, het gezamenlijke pensioenbedrijf van de kantoren van NLG. Het bestuur bestaat verder uit Sander Groenendijk (BeneVia) en Bob Veldhuis (Veldhuis Adviesgroep).

Onder leiding van Coen van Ham is in de afgelopen vier jaar onder andere een verregaande samenwerking tussen de leden op het gebied van ICT en integraal gezondheidsmanagement tot stand gekomen. Ook is recent een gezamenlijk volmachtbedrijf voor inkomensverzekeringen opgericht.

Eric Lacroix: “Door deze sterke samenwerking kan NLG zich richten op het ontwikkelen en uitrollen van commerciële concepten, zoals specifieke doelgroep-proposities, waarbij we uiteraard gebruikmaken van de landelijke dekking die we als groep hebben.”

Tags: carriere, home, pensioenen, verzekeringen

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

InFinance
InFinance

InFinance is een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners. Het platform bestaat onder andere uit het magazine InFinance, de online nieuwsbrief InFinanceDaily, de website InFinance.nl en het hypotheekevent HypoVak.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.