Daling hypotheekrente ingezet

april 03 13:08 2018 Print dit artikel

Vorige week verlaagden een flink aantal geldverstrekkers de hypotheekrente. Het ging volgens de Hypotheekshop om het hoogste weekaantal renteverlagingen sinds november. Volgens de hypotheekketen lijkt het er op dat er ruimte is voor meer renteverlagingen.

Bekende aanbieders als ABN Amro, SNS Bank en Obvion verlaagden de rentes. MUNT Hypotheken volgt deze week. De Hypotheekshop: “ING voert tijdelijk een renteactie waarbij het tarief van 12 jaar vast gelijk is aan het tarief voor 10 jaar vast voor annuïteiten- en lineaire hypotheken. ABN Amro en Florius bieden voortaan een rentekorting op lineaire hypotheken ten opzichte van annuïteiten. Deze korting is beschikbaar bij de keuze voor 20 jaar vast, maar de hoogte (0,05%-0,10%-punt) is afhankelijk van de tariefklasse. Met de korting proberen deze banken de keuze voor de onbekendere aflosvorm ‘lineair’ te stimuleren. Allianz kende al een dergelijke korting.”

Het bericht Daling hypotheekrente ingezet verscheen eerst op InFinance.

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

InFinance
InFinance

InFinance is een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners. Het platform bestaat onder andere uit het magazine InFinance, de online nieuwsbrief InFinanceDaily, de website InFinance.nl en het hypotheekevent HypoVak.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.