ClaimPakket voor intermediairs

november 13 14:50 2015 Print dit artikel

Redactie InFinance | Datum: 13-11-15

Stichting ODIN breidt haar dienstenpakket voor het intermediair uit met de ondersteunende diensten ClaimPakket en HypoPakket. Met het ClaimPakket kunnen intermediairs zelfstandig een berekening maken van de potentiële schadeclaim in een woekerpolis.

De rekentool binnen het ClaimPakket berekent drie verschillende claimwaardes, die zijn gebaseerd op de diverse rekenmethodes die claimexperts en advocaten gebruiken. Op basis van de polisgegevens en het laatste waardeoverzicht kan een intermediair de claimbedragen berekenen en omzetten naar een pdf rapport.

Klanten kunnen aan de hand van het rapport een individuele claimprocedure digitaal opstarten, waarbij Stichting ODIN de verdere begeleiding overneemt en de klant met een claimexpert in contact brengt. Voor elke bestelde individuele claimprocedure ontvangt het intermediair een kostenvergoeding.

HypoPakket
Het HypoPakket kan worden ingezet door intermediairs die klanten moeten informeren maar daar (tijdelijk) geen capaciteit voor hebben. Via een individuele affiliate-link kunnen intermediairs consumenten doorverwijzen naar Stichting ODIN, waar ze een rapport kunnen aanvragen dat inzichtelijk maakt wat de mogelijkheden zijn bij middelen, omsluiten bij dezelfde geldverstrekker of oversluiten naar een andere geldverstrekker. Nadat het rapport is geleverd, ontvangt het intermediair van ODIN de naw gegevens van die klant voor verdere activering.

Tags: home, hypotheken, ict-software, verzekeringen

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

InFinance
InFinance

InFinance is een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners. Het platform bestaat onder andere uit het magazine InFinance, de online nieuwsbrief InFinanceDaily, de website InFinance.nl en het hypotheekevent HypoVak.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.