Aegon en homeQgo willen nog meer huizen verduurzamen

november 01 09:30 2022 Print dit artikel

De huisscan haalt data op uit diverse openbare bronnen, zoals het Kadaster, luchtfoto’s en de hoogtekaart van Nederland. De klant vult vervolgens zelf aan welke maatregelen al zijn genomen, het huidige energieverbruik en het aantal personen in het huishouden. Daaruit rolt een duurzaamheidsadvies, inclusief de investering, de besparing, de terugverdientijd en mogelijke subsidies. De volgende stap is om gelijk offertes aan te vragen. Is er financiering nodig? Dat regelt de klant dan samen met de adviseur.

Matthijs Hofstede, CEO van Aegon Hypotheken: “We zijn erg blij met deze samenwerking met homeQgo. De online huisscan helpt onze klanten met de eerste stap in het verduurzamen van hun woning. Veel mensen weten niet precies hoe en waar te beginnen. De scan houdt het zo simpel mogelijk. En met het installatienetwerk van homeQgo is de stap naar verduurzamen eenvoudig gezet.” 

Lucas Kop CEO van homeQgo: “De verduurzaming van woningen in Nederland is een klus die we de aankomende jaren alleen samen kunnen klaren. Wij zijn daarom ook heel trots op de samenwerking met Aegon. Met onze huisscan krijgt een klant in slechts 2 minuten een online advies op maat en ontvangt indien gewenst online offertes om meteen door te pakken. We bieden een scherp en breed aanbod van isolatie tot zonnepanelen. Zo bespaar je energiekosten, verbeter je het energielabel en verhoog je je wooncomfort.”

Aegon biedt deze huisscan gratis aan. Kijk op https://www.aegon.nl/particulier/hypotheek/je-huis-verduurzamen. Voor Aegon-klanten staat er in Mijn Aegon een rekenhulp voor de financiering.

HomeQgo

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.