100.000 actieve klanten Hypotrust

november 06 15:47 2017 Print dit artikel

Afgelopen week werd de 100.000e klant in de portefeuille van Hypotrust bijgeschreven. Dit aantal betreft actieve klanten, ofwel het resultaat van de totale nieuwe instroom aan gepasseerde hypotheken onder aftrek van uitstromers, zoals oversluitingen en woningverkopen. De actieve hypotheekportefeuille heeft een volume van 16,5 miljard euro.

Hypotrust is opgericht in 1993. De kredietverstrekker startte destijds als eerste niet-bank met het labellen en distribueren van hypotheken met externe funding. Als onderdeel van de Blauwtrust Groep is het label verantwoordelijk voor de distributie van het eigen Hypotrust product en het vorige jaar geïntroduceerde hypotheeklabel IQwoon. Hyporust heeft met haar assortiment een marktaandeel van circa 6%. Vorig jaar distribueerden de labels 27.000 nieuwe hypotheken via het netwerk van professionele onafhankelijke hypotheekadviseurs (4,8 miljard euro).

Verder uitbouwen

De 100.000ste klant werd afgelopen week door Hypotrust gefeliciteerd en in het zonnetje gezet. Directeur Michel van den Akker: “We zijn trots op het bereiken van deze nieuwe mijlpaal die we door een goede samenwerking met professionele adviseurs hebben kunnen bereiken. We hebben de ambitie om onze portefeuille verder uit te bouwen en dat betekent dat onze totaal-propositie minstens zo aantrekkelijk moet blijven als de afgelopen jaren. Daar ligt een mooie uitdaging!”

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

InFinance
InFinance

InFinance is een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners. Het platform bestaat onder andere uit het magazine InFinance, de online nieuwsbrief InFinanceDaily, de website InFinance.nl en het hypotheekevent HypoVak.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.