Zeven kantoren starten Freek Hypotheek

december 29 14:19 2016 Print dit artikel

Vanaf 1 januari voeren zeven Hypotheekshops het label Freek Hypotheek. Deze zomer lieten de initiatiefnemers nog weten dat het label met minimaal negen vestigingen van start zou gaan. Freek wordt gevestigd in Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Bodegraven, IJsselstein, Katwijk, Voorhout en Zaandam.

De zeven advieskantoren investeren gezamenlijk in marketing en in tools die tot een efficiënter proces leiden. De adviseurs gaan huizenkopers vanaf de eerste oriënterende stappen online, tot aan de laatste aflossingsverplichting begeleiden. Dat is dus gedurende de volle looptijd van een hypotheek. Als slogan is gekozen voor ‘Freek, zorgt voor je hypotheek’.

Elements als basis

Op Freekhypotheek.nl zijn diverse rekenmodules te vinden. Hiervoor heeft Freek voor een versie van Elements gekozen. De klant zelf bouwt hierbij vanaf de start van de oriëntatie zijn dossier op met stukken, benodigd voor het aanvragen van een hypotheek.

In de loop van 2017 volgt een app waarmee klanten doorlopend op de hoogte worden gehouden. Wanneer daar aanleiding voor is, signaleert het systeem dat de adviseur contact op moet nemen met de klant.

Coöperatie zonder winstoogmerk

De oprichters van het Freek-label zijn Herman Broere (VMD Koster), Aad Kraaij (Van Egmond Van Hirtum), Johan Neuteboom (IJsselstreek) en Leon Straathof (HVMS). Het is een coöperatie zonder winstoogmerk.

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

InFinance
InFinance

InFinance is een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners. Het platform bestaat onder andere uit het magazine InFinance, de online nieuwsbrief InFinanceDaily, de website InFinance.nl en het hypotheekevent HypoVak.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.