Zes nieuwe Finzie vestigingen

mei 10 15:35 2017 Print dit artikel

De campagne die Finzie in februari en maart heeft gevoerd om franchisenemers te werven blijkt succesvol. Naast de twee pilotvestigingen in Utrecht en Hoorn openen deze maand nieuwe vestigingen de deuren in Hoofddorp, Amstelveen, Almere, Eindhoven, Nijmegen en Gouda.

Een paar honderd adviseurs deden tijdens de campagne mee aan een uitdagende Finzie-test. Een groot aantal gesprekken met potentiële franchisenemers was het resultaat.  Daarvan openen de eerste nu dus hun deuren.

Full service advies

Franchiseformule Finzie is een nieuwe serviceformule voor hypotheken, verzekeringen en eenvoudige bancaire producten. Finzie franchisenemers begeleiden een hypotheekklant tot aan het bindend advies, daarna neemt de centrale binnendienst de bemiddeling en alle werkzaamheden voor niet complexe producten uit handen van de adviseur. De franchiser kan zich dus helemaal richten op het hypotheekadvies, de binnendienst op het (intensieve) klantonderhoud.

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

InFinance
InFinance

InFinance is een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners. Het platform bestaat onder andere uit het magazine InFinance, de online nieuwsbrief InFinanceDaily, de website InFinance.nl en het hypotheekevent HypoVak.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.