Zeeuwse Hypotheekshop beste franchiser

juni 13 15:30 2018 Print dit artikel

Henk Daalhuizen van De Hypotheekshop Regio Middelburg is uitgeroepen tot franchisenemer van het jaar. Die eer viel hem in 2013 ook al eens ten deel. Daalhuizen onderscheidt zich volgens de centrale organisatie door zijn gedreven ondernemerschap en innovatieve manier van werken.

Op de jaarlijkse bijeenkomst voor franchisenemers in Hoek van Holland werd Daalhuizen door Commercieel Directeur Marisa Lodewijks in het zonnetje gezet. “Henk is een enorm gedreven ondernemer. Samen met zijn team zet hij zich altijd voor de volle honderd procent in voor zijn klanten. En dat zien we terug in de klantreviews. Die zijn uitstekend. Daarnaast draagt Henk onze merknaam op een professionele en enthousiaste manier uit en is hij innovatiegericht. Hij is echt een ambassadeur van de formule en het merk”, aldus Marisa Lodewijks.

Het bericht Zeeuwse Hypotheekshop beste franchiser verscheen eerst op InFinance.

Lees hier het hele artikel

  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

InFinance
InFinance

InFinance is een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners. Het platform bestaat onder andere uit het magazine InFinance, de online nieuwsbrief InFinanceDaily, de website InFinance.nl en het hypotheekevent HypoVak.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.