Woonlastenverzekering Dazure

april 20 14:15 2017 Print dit artikel

Dazure introduceert de GoedIdee Woonlastenverzekering. Het product is bedoeld voor werknemers in loondienst met een hypotheek en wordt door Dazure aangeboden via de bij haar aangesloten adviseurs. Risicodrager van het product is Bovemij.

Met de GoedIdee Woonlastenverzekering kan de verzekerde zijn of haar woonlasten opvangen wanneer men arbeidsongeschikt (AO) of werkloos (WW) raakt. De verzekerde ontvangt voor een bepaalde periode een maandelijkse uitkering. De ongevallendekking keert na overlijden van de verzekerde als gevolg van een ongeval, aan de nabestaanden een bedrag gelijk aan 24 keer de verzekerde som uit.

Digitaal aanvraagtraject

Het product kan via de website van Dazure worden berekend en aangevraagd. Het aanvraagtraject verloopt volledig digitaal. Adviseurs kunnen de premie ook via AeQuote Woonlasten berekenen. Vanaf volgende week zal het product live gaan via Adviesbox.

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

InFinance
InFinance

InFinance is een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners. Het platform bestaat onder andere uit het magazine InFinance, de online nieuwsbrief InFinanceDaily, de website InFinance.nl en het hypotheekevent HypoVak.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.