Woonfonds zet in op lange rentevaste periodes

februari 04 15:41 2016 Print dit artikel

Redactie InFinance | Datum: 04-02-16

Door gebruik te maken van fundingpartners binnen de Achmea-groep kan Woonfonds nu ook concurrerende tarieven aanbieden op lange rentevaste periodes. Het 15-, 20- en 30-jaars tarief voor hypotheken met NHG gaat per 8 februari 2016 fors omlaag.

Het 30-jaars tarief binnen de Woonfonds Voordeel Lijn komt uit op 3,05%. Ook bij deze lange periodes moeten flexibiliteit  en proactieve informatievoorziening het onderscheidende karakter vormen. Woonfonds: “In 30 jaar tijd kan er behoorlijk wat veranderen in iemands persoonlijke situatie en dan wil je niet voor verrassingen komen te staan. Ook bij de lange rentevast periodes kan de klant rentecondities meeverhuizen naar een eventuele nieuwe woning in de toekomst of gebruik maken van de doorgeefregeling (in het geval van de Comfort Lijn). Ook brengen wij de klant geen administratiekosten in rekening bij wijzigingen.”

Tags: home, hypotheken

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

InFinance
InFinance

InFinance is een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners. Het platform bestaat onder andere uit het magazine InFinance, de online nieuwsbrief InFinanceDaily, de website InFinance.nl en het hypotheekevent HypoVak.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.