Wim Span nieuwe directeur VNAB

juni 03 11:04 2015 Print dit artikel

Redactie InFinance | Datum: 03-06-15

Wim Span (55) volgt op 1 september Michel Schaft op als directeur van de Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs (VNAB), de brancheorganisatie voor de zakelijke verzekeringsmarkt.

Na afronding van zijn studie aan de Nyenrode Universiteit trad Wim Span in 1984 in dienst bij Hudig Langeveldt waar hij tot eind 2003 diverse commerciële en management functies heeft vervuld; zijn laatste functie was die van lid van de directie van Aon Nederland. Van 2005 tot 2014 was hij algemeen directeur en medeaandeelhouder van Vanbreda Risk & Benefits BV. Sinds 2014 is hij als partner betrokken bij Tevreden B.V. en verantwoordelijk voor de opzet van het onderzoek platform Advies.tevreden.nl, voor verzekering-, hypotheek- en pensioenadviseurs op het gebied van klantervaringen. Hij behaalde in 1991 zijn MBA aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam en is sinds 1993 Register Makelaar in Assurantiën (RMiA).

Tags: home, verzekeringen

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

InFinance
InFinance

InFinance is een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners. Het platform bestaat onder andere uit het magazine InFinance, de online nieuwsbrief InFinanceDaily, de website InFinance.nl en het hypotheekevent HypoVak.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.