Wie kent u de Gouden Lotus Awards toe?

april 06 14:16 2017 Print dit artikel

InFinance reikt wederom de Gouden Lotus Awards uit. Traditiegetrouw bepaalt u de winnaars. Hiermee krijgt u de kans om uw mening te geven over de prestaties van uw businesspartners en de producten die u in uw adviespraktijk voorbij ziet komen. Doe mee aan de enquête en bepaal welke winnaars de Awards mee naar huis mogen nemen. U maakt tevens kans op een weekendje weg naar eigen keus ter waarde van 200 euro. 

Met welke businesspartner doet u het liefst zaken? Maar is dat ook degene met het laagste foutenpercentage en het snelste acceptatieproces? Welke woonverzekeraar heeft de beste verzekeringsoplossingen voor de eigen woning in huis en welke biedt de beste service bij schade in of aan de woning?

Welke kredietverlener biedt zowel consument als adviseur de beste mix tussen digitalisering en persoonlijk contact? Wat was in het afgelopen jaar het meest innovatieve hypotheekproduct en welke innovatieve verzekeringsoplossing op het gebied van wonen had wat u betreft veel eerder gelanceerd mogen worden? Vragen die de redactie van InFinance graag exclusief aan u, de lezers van InFinance, InFinance.nl en InFinance Daily, wil voorleggen.

U kunt de vragen eenvoudig hier beantwoorden. Er zijn vragen in zes categorieën:

  • Hypotheekverstrekker
  • Serviceprovider
  • Franchiseketen
  • Woonverzekeraar
  • Kredietverlener
  • Innovatie

Wie kent u de Gouden Lotus Awards toe?De resultaten van het onderzoek worden gepubliceerd in de juni-editie van InFinance. De overall winnaars uit deze categorieën krijgen namens de lezers van InFinance een Award uitgereikt. De hiervoor genomineerde businesspartners worden bekend gemaakt in de HypoVak congresspecial die in mei verschijnt.

De InFinance Awards Hypotheekmarkt worden op dinsdag 31 mei uitgereikt tijdens HypoVak.

Vul nu de vragenlijst in op InFinance.nl en maak kans op een weekendje weg naar eigen keus ter waarde van 200 euro.

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

InFinance
InFinance

InFinance is een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners. Het platform bestaat onder andere uit het magazine InFinance, de online nieuwsbrief InFinanceDaily, de website InFinance.nl en het hypotheekevent HypoVak.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.