Webinar: voer financiële adviesgesprekken via beeldverbinding

juli 27 10:50 2016 Print dit artikel

Samen met Fred Biloen van Alfred Connects organiseert Harrijvan Advies op 19 en 23 augustus 2 webinars over het waarom, wat, wie en hoe van financieel adviesgesprekken via beeldverbinding.

Waarom zou je dat willen? Wat zijn de ervaringen? Wat levert het jou, je collega’s en je klant op? Meld je aan en krijg jouw antwoorden hierop. Alfred Connects biedt de adviseur met ZOEM een breed en kwalitatief interessant instrument om zowel intern met collega’s als extern met klanten en relaties beeldgesprekken te voeren.

In 45 minuten komen aan de orde:

 • Marktontwikkelingen
 • Ervaringen uit de praktijk
 • Do’s & don’ts van het beeldgesprek
 • Introductie van ZOEM
 • Roadmap to succes
 • Vragen deelnemers

Het onderdeel roadmap to succes geeft de noodzakelijke informatie over succesvolle implementatie van het beeldgesprek in je adviespraktijk. Want ook hierbij geldt: stel je geen doel, dan komt er ook niets uit. Meld je aan en wie weet organiseer je in het najaar al jouw eigen webinar voor je klanten.

Meld je aan en maak kans op een gratis ZOEM licentie ter waarde van €239,-
Vrijdag  19 augustus 15.00-15.45 uur
Dinsdag 23 augustus 10.00-10.45 uur

Aanmelden via: [email protected]

  Article "tagged" as:
  Categories:
write a comment

1 Comment

 1. Alfred
  augustus 24, 14:36 #1 Alfred Auteur

  Een tweetal zeer geslaagde online ‘webinars 2.0′, die geïnteresseerde financiële professionals de do’s en don’ts van Marja Harrijvan kreeg voorgespiegeld.

  Ook opende de toepassingsmogelijkheden van Finance Connected/Zoem de ogen van (toekomstige) early adaptors van videocommunicatie.

  Een dynamische en interactieve gebeurtenis 🙂

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.