Wanneer is rentemiddeling interessant?

oktober 28 14:40 2016 Print dit artikel

Harrie-Jan van Nunen, directeur van De Financiële Makelaar, geeft dinsdag 8 november een lunch-webinar over rentemiddeling. Centraal hierin staat de vraag wanneer dit instrument interessant kan zijn voor de klant van de hypotheekadviseur.

Consumenten met een lopende hypotheek willen graag (mee)profiteren van de huidige, lage rentestand. De vraag naar rentemiddeling is hierdoor groot. Zo groot dat de politiek zich genoodzaakt voelde zich ermee te bemoeien.

De beste keuze?

Nu steeds meer banken rentemiddeling aanbieden, neemt de kritiek op rentemiddeling toe. De Consumentenbond adviseerde huizenbezitters zelfs om er niet aan te beginnen. In hoeverre is dit terecht? En wat is voor de consument dan wel de beste keuze en in welke situaties? In het webinar geeft Harrie-Jan van Nunen de kijker inzicht in de verschillende vormen van rentemiddeling die de banken op dit moment aanbieden. Daarnaast krijgt de adviseur tools en tricks om te bepalen in welke situaties rentemiddeling voor zijn klant interessant is.

Dinsdag 8 november 12:00 uur

Door zijn vele publicaties en lezingen over dit onderwerp is Van Nunen een autoriteit op dit gebied. Het webinar is praktisch van aard en ook de laatste ontwikkelingen in de (woning)markt komen zeker aanbod. Het webinar is een initiatief van de Hypotheek Business Club (HBC).

Klik hier om u direct en kosteloos aan te melden voor het webinar op dinsdag 8 november om 12:00 uur.

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

InFinance
InFinance

InFinance is een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners. Het platform bestaat onder andere uit het magazine InFinance, de online nieuwsbrief InFinanceDaily, de website InFinance.nl en het hypotheekevent HypoVak.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.