Vooruit! Aegon lanceert nieuwe merkcampagne

maart 22 10:42 2021 Print dit artikel

We weten allemaal dat het leven vaak anders loopt dan gepland. Het draait om kleine keuzes en grote afslagen, en plotselinge gebeurtenissen die alles weer overhoopgooien. Juist daarom is het zinvol om je zo goed mogelijk voor te bereiden. Zodat je kansen voor later creëert en financiële tegenslagen beperkt. Of het nu gaat om je hypotheek, verzekeringen of pensioen. Dat is vooruitdenken. En daar kan Aegon je als deskundige en betrouwbare partij bij helpen. Met een koel hoofd en een warm hart.

Zo denkt Aegon vooruit

Aegon biedt onder meer verzekeringen waarin toekomstige aankopen zijn inbegrepen. Maar ook hypotheken waarvan het tarief automatisch daalt als de verhouding tussen woningwaarde en hypotheekschuld verbetert en je daardoor in een andere risicoklasse terecht komt. Een ander voorbeeld is ‘FinSnap’. Dit is een innovatieve tool waarmee je snel ziet wat je kunt doen om dromen financieel dichterbij te brengen. Of hoe toekomstige situaties – zoals het krijgen van (stief)kinderen, eerder stoppen met werken, een scheiding, of baanverlies – jou financieel kunnen raken. Dit financiële plaatje maak je gemakkelijk en snel, zonder allerlei paperassen te verzamelen.

Het leven laat zich niet vangen in een lijstje

Aegon lanceert het domein ‘Vooruitdenken’ met een nieuwe merkcampagne waarin we het levensverhaal van een man volgen. Het verhaal wordt als spoken word manifest gezongen door Eva Emme. Een Nederlandse upcoming zangeres en producer met een unieke stijl. De man loopt in een grote, museale loods langs verschillende levensgrote lijsten. In iedere lijst staan mensen en situaties die een rol hebben gespeeld of kunnen spelen in zijn leven. Hij wandelt van lijst naar lijst en illustreert daarmee dat ‘het leven’ meerdere wendingen kan nemen. Afhankelijk van de keuzes die je onderweg maakt en onverwachte gebeurtenissen die op je pad komen. Eva heeft ook een lange track gemaakt, die nu hier te beluisteren is. Bekijk hier de TV commercial.

De campagne wordt ingezet op TV, online en social kanalen.

 

Credits

Aegon: Hilde Laffeber-Nicolaï & Marise Sperling

Bureau: TBWANEBOKO

Muziek: Eva Emme & Massive Music

Productie: Since88 (regisseur: Nick Harmsen)

Voice-over: Waldemar Torenstra

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.