Video: optimaliseer de maximale hypotheekberekening

augustus 02 13:59 2019 Print dit artikel

De HBC en VCN Summerschool draait volgende week donderdag 8 augustus om het optimaliseren van de maximale hypotheekberekening. Adviseurs kunnen zich nog steeds aanmelden voor de complete webinarserie, bestaande uit vier webinars.

We hebben allemaal te maken met dezelfde hypotheeknormen. Toch is het mogelijk om voor eenzelfde klant in eenzelfde situatie een andere maximale hypotheek te krijgen. Hoe? Door gebruik te maken van de optimalisatiemogelijkheden die onze normen bieden. Tijdens het webinar van volgende week donderdag laat Harrie-Jan van Nunen (directeur VCN HypotheekService) aan de hand van een aantal casussen zien hoe je slim gebruik kunt maken van de mogelijkheden van de maximale hypotheekberekening.

Tim Chengadu (voorzitter Hypotheek Business Club) en Van Nunen nodigen u bij deze van harte uit.

Gratis deelname

Voor VIP-leden van Hypotheek Business Club en de aangesloten kantoren van VCN HypotheekService is inschrijven gratis! Beide groepen zijn hierover afzonderlijk per geïnformeerd per mail. Basisleden van HBC en andere geïnteresseerde adviseurs kunnen deelnemen aan de Summerschool tegen een eenmalige betaling van slechts 50 euro voor de hele serie webinars.

Aanmelden voor de Summerschool kan hier.

  Article "tagged" as:
  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

Hypotheek Business Club
Hypotheek Business Club

De Hypotheek Business Club is een uniek platform waar hypotheekprofessionals elkaar treffen en ervaringen en gedachten kunnen uitwisselen. Kennisoverdracht, nieuws, opleidingen en netwerken zijn enkele eigenschappen van de Club.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.