Video: de meest gestelde acceptatievragen

juli 22 11:01 2019 Print dit artikel

Hypotheekadviseurs kunnen gedurende deze hele zomer weer deelnemen aan een serie van vier interessante webinars: de HBC en VCN Summerschool. Aankomende donderdag start een nieuw webinar rondom hypotheekacceptatie. Nu alvast een voorproefje op video.

Dagelijks ontvangt VCN HypotheekService veel vragen van adviseurs bij welke bank een bepaalde situatie het beste past. Hypotheek- en Verhuurspecialist Roel Wonders bespreekt tijdens het webinar verschillende van deze casussen en biedt daarbij de oplossingen. Een webinar waar u direct profijt van hebt.

Wonders en voorzitter Tim Chengadu van Hypotheek Business Club zijn er al klaar voor.

Gratis deelname

Voor VIP-leden van Hypotheek Business Club en de aangesloten kantoren van VCN HypotheekService is inschrijven gratis! Beide groepen zijn hierover afzonderlijk per geïnformeerd per mail. Basisleden van HBC en andere geïnteresseerde adviseurs kunnen deelnemen aan de Summerschool tegen een eenmalige betaling van slechts 50 euro voor de hele serie webinars.

Aanmelden voor de Summerschool kan hier.

  Article "tagged" as:
  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

Hypotheek Business Club
Hypotheek Business Club

De Hypotheek Business Club is een uniek platform waar hypotheekprofessionals elkaar treffen en ervaringen en gedachten kunnen uitwisselen. Kennisoverdracht, nieuws, opleidingen en netwerken zijn enkele eigenschappen van de Club.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.