Video: ‘Als hypotheekadviseur onderscheiden met duurzaamheid’

juli 12 09:59 2019 Print dit artikel

Vanaf volgende week dinsdag kunt u als hypotheekadviseur weer deelnemen aan een serie van vier interessante webinars: de HBC en VCN Summerschool. Nu alvast een voorproefje op video.

De Summerschool wordt georganiseerd door VCN HypotheekService in samenwerking met de Hypotheek Business Club. In een viertal webinars wordt steeds een actueel onderwerp, op zeer praktische wijze behandeld door Harrie-Jan van Nunen MFP (directeur VCN HypotheekService) en Roel Wonders (Hypotheek- en Verhuurspecialist VCN HypotheekService).

  • Duurzaamheid (16 juli & 22 augustus)
  • Bied uw klant meer zekerheid vooraf (30 juli & 5 september)
  • De meest gestelde acceptatievragen (25 juli & 13 augustus)
  • Optimaliseer de maximale hypotheekberekening (8 augustus & 27 augustus)

Tim Chengadu (HBC) en Roel Wonders bediscussiëren het thema van volgende week dinsdag (Duurzaamheid) én nodigen u alvast van harte uit om deel te nemen.

Gratis deelname

Voor VIP-leden van Hypotheek Business Club en de aangesloten kantoren van VCN HypotheekService is inschrijven gratis! Beide groepen worden hierover afzonderlijk per geïnformeerd per mail. Basisleden van HBC en andere geïnteresseerde adviseurs kunnen deelnemen aan de Summerschool tegen een eenmalige betaling van slechts 50 euro voor de hele serie webinars.

Aanmelden voor de Summerschool kan hier.

  Article "tagged" as:
  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

Hypotheek Business Club
Hypotheek Business Club

De Hypotheek Business Club is een uniek platform waar hypotheekprofessionals elkaar treffen en ervaringen en gedachten kunnen uitwisselen. Kennisoverdracht, nieuws, opleidingen en netwerken zijn enkele eigenschappen van de Club.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.