Via Hypotrack realtime Hypotrust dossiers inzien

juni 13 11:38 2017 Print dit artikel

Met de introductie van de app Hypotrack kunnen hypotheekadviseurs voortaan overal en altijd de status van nieuwe hypotheekaanvragen bij Hypotrust inzien. Met de app zet de geldverstrekker de volgende stap in het verder digitaliseren van het aanvraagproces.

Hypotrack geeft de hypotheekadviseur real-time inzicht en overzicht van alle belangrijke stappen in het aanvraagproces. Zo is de status van het aanvraagproces te raadplegen, inclusief de verwachte verwerkingstijden. Maar ook de koopsom en marktwaarde van het onderpand. Belangrijke data, zoals de einddatum van de offerte of passeerdatum en een specificatie van de financiering (rente, rentevastperiode, risicoklasse en looptijd). De app biedt tevens de mogelijkheid om de klant direct een e-mail te sturen of te bellen. Meerdere medewerkers van een kantoor kunnen toegang krijgen tot Hypotrack.

Gefaseerde uitrol

Hypotrack wordt gefaseerd beschikbaar gesteld. Vanaf vandaag voor de belangrijkste relaties en later in het jaar voor alle andere relaties. Naast een mobiele app is Hypotrack ook in een webversie beschikbaar.

“Met Hypotrack maken we een volgende stap in de ambitie om processen snel en toegankelijk te maken. Locatieonafhankelijk inzicht en overzicht kunnen geven helpt onze adviseurs in efficiënte en eigentijdse klantbediening”, zegt Hypotrust directeur Michel van den Akker.

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

InFinance
InFinance

InFinance is een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners. Het platform bestaat onder andere uit het magazine InFinance, de online nieuwsbrief InFinanceDaily, de website InFinance.nl en het hypotheekevent HypoVak.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.