Veldsink neemt Financiele Makelaar over

december 02 11:37 2015 Print dit artikel

Redactie InFinance | Datum: 02-12-15

Veldsink Groep heeft De Financiële Makelaar is overgenomen. Het bedrijf uit het Nuenen zegt hiermee een volgende stap te zetten in zijn groeistrategie.

John van Gerwen, commercieel directeur bij Veldsink Groep: “De Financiële Makelaar behoort met ruim 900 aangesloten intermediairs tot de top van de serviceproviders. De overname maakt onze groep tot een krachtige distributiepartij. Samen met onze serviceprovider VCN United Capital is ongeveer een derde van de intermediairs bij ons aangesloten.”

De Financiële Makelaar werd in 2000 opgericht door Peter Komen en later versterkt door Harrie-Jan van Nunen. Peter Komen: “Wij hebben de afgelopen jaren met veel plezier gewerkt aan het opzetten en uitbouwen van De Financiële Makelaar tot de huidige succesvolle formule. Er staat nu een solide organisatie. Samen met Veldsink Groep staat De Financiële Makelaar nog sterker voor de uitdagingen van de toekomst. Voor mij is dit, mede gezien mijn leeftijd, een logisch moment om afscheid te nemen.” Van Nunen blijft wel werken bij het bedrijf.

Tags: home, hypotheken, schade, verzekeringen

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

InFinance
InFinance

InFinance is een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners. Het platform bestaat onder andere uit het magazine InFinance, de online nieuwsbrief InFinanceDaily, de website InFinance.nl en het hypotheekevent HypoVak.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.