VCN UC lanceert Dossier Support

april 14 15:05 2016 Print dit artikel

VCN United Capital (VCN UC) breidt per 1 mei zijn dienstverlening uit met de module Dossier Support. Hiermee geeft het intermediair de bemiddeling van een hypotheekaanvraag uit handen aan de medewerkers van Dossier Support.

Dossier Support neemt het gehele traject om het dossier te completeren over van de adviseur, inclusief de communicatie naar de klant. Het door VCN United Capital ontwikkelde myView platform is inmiddels uitgebreid om de Dossier Support module toe te kunnen voegen per intermediair. Naast de eigen adviessoftware en digitale dossiervorming biedt de serviceprovider vanaf heden dus ook een binnendienst op afstand aan.

Het eerste contract is inmiddels getekend. Dick van Leeuwen van Dick van Leeuwen Financieel Consult: “Ik wacht al drie jaar op een dergelijke oplossing en ben heel erg blij dat ik nu tijd overhoud om mijn klanten te adviseren.”

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

InFinance
InFinance

InFinance is een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners. Het platform bestaat onder andere uit het magazine InFinance, de online nieuwsbrief InFinanceDaily, de website InFinance.nl en het hypotheekevent HypoVak.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.