Uw voorkeuren voor HypoVak 2019

januari 23 14:14 2019 Print dit artikel

Op dinsdag 28 mei vindt HypoVak 2019 plaats. Wij willen dat dit hypothekenevent naadloos aansluit bij uw informatiebehoeften. Geef daarom uw voorkeuren weer!

HypoVak wordt dit jaar voor het 16e jaar georganiseerd en is inmiddels een begrip voor de hypotheekprofessional. Met dit jaar een nieuw concept waardoor er nog meer kans is om te netwerken en kennis opgedaan kan worden. Ook dit jaar zullen de InFinance Gouden Lotus Awards uitgereikt worden aan bedrijven die door de markt zelf als beste verkozen zijn.

Hypotheek Business Club is mediapartner van HypoVak. Daarom zijn ook wij benieuwd naar uw mening over de onderwerpen en sprekers die u graag op HypoVak 2019 zou willen terugzien. Geef daarom hieronder uw voorkeuren aan. Wij zullen zoveel mogelijk rekening houden met uw wensen.

Onder de inzendingen verloten wij driemaal een gratis toegangskaart voor HypoVak op 28 mei t.w.v. 95 euro!

  • Vul onderstaande gegevens in om kans te maken op een gratis kaartje voor HypoVak 2019.

    Wij nemen uw privacy serieus. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring. 

  Article "tagged" as:
  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

Hypotheek Business Club
Hypotheek Business Club

De Hypotheek Business Club is een uniek platform waar hypotheekprofessionals elkaar treffen en ervaringen en gedachten kunnen uitwisselen. Kennisoverdracht, nieuws, opleidingen en netwerken zijn enkele eigenschappen van de Club.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.