Uitvaartverzekering Dela via HDN

november 24 12:45 2015 Print dit artikel

Redactie InFinance | Datum: 24-11-15

Coöperatie Dela biedt vanaf vandaag het Dela UitvaartPlan aan via het Hypotheken Data Netwerk (HDN). Zowel het aanvraagproces als de medische acceptatie voor de uitvaartverzekering van de verzekeraar zijn hiermee volledig digitaal.

Adviseurs kunnen vanuit Adviesbox en Findesk rechtstreeks aanvragen indienen voor het Dela UitvaartPlan. Finix volgt op korte termijn. De klant ontvangt vervolgens een e-mail met daarin de gezondheidsverklaring. Wanneer er geen medische bijzonderheden zijn, ontvangt de adviseur binnen 24 uur nadat de gezondheidsverklaring is ontvangen, de polis.

Armand Baas Becking, directeur Intermediair, stelt: “Door het aansluiten van het Dela UitvaartPlan op het HDN platform en haar standaard verwachten wij dat het voor adviseurs eenvoudiger wordt om de uitvaartverzekering mee te nemen in hun (totaal)advies.”

Tags: home, hypotheken, verzekeringen

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

InFinance
InFinance

InFinance is een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners. Het platform bestaat onder andere uit het magazine InFinance, de online nieuwsbrief InFinanceDaily, de website InFinance.nl en het hypotheekevent HypoVak.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.