Tulp zonder NHG voor startende ondernemer

september 04 13:14 2018 Print dit artikel

Een ondernemer die één jaar actief is, kan bij Tulp Hypotheken nu ook een hypotheek zonder NHG aanvragen. De kredietverstrekker berekent hiervoor géén renteopslag. Voor de exacte vaststelling van het toetsinkomen accepteert Tulp de uitkomst op het VIIZ-inkomenscertificaat.

Om in aanmerking te komen voor een Tulp-hypotheken zonder NHG garantie moet de ondernemer gestart zijn met zijn onderneming vóór 1 april van het voorgaande kalenderjaar. Van de ondernemer die minimaal negen maanden bezig is, gebruikt Tulp voor haar beoordeling de resultaten van het eerste jaar ondernemen en de twee voorafgaande jaren in loondienst. Met als voorwaarde dat het ondernemerschap in dezelfde branche is als de loondienst. Van deze drie jaar neemt Tulp het laagste inkomen als leidraad voor de berekening van de hypotheek.

Het bericht Tulp zonder NHG voor startende ondernemer verscheen eerst op InFinance.

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

InFinance
InFinance

InFinance is een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners. Het platform bestaat onder andere uit het magazine InFinance, de online nieuwsbrief InFinanceDaily, de website InFinance.nl en het hypotheekevent HypoVak.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.