Tulp en Venn bij VCN

maart 23 14:00 2016 Print dit artikel

Ook VCN United Capital breidt haar assortiment uit met volmachten van de nieuwe hypotheekaanbieders die de Nederlandse markt hebben betreden.

De serviceprovider heeft sinds vorige week Venn Hypotheken in het assortiment zitten. Volgens VCN werd met de eerste offerte in Nederland zelfs de primeur behaald. Vanaf mei biedt de serviceprovider ook hypotheken aan van de nieuwkomer Tulp hypotheken.

Jeroen Walhout, directeur van VCN United Capital, stelt blij te zijn met de nieuwe geldverstrekkers. “Door uitbreiding van deze twee nieuwe volmachtpartijen in de markt, zijn onze intermediairs nog beter in staat om het best passende product te adviseren aan hun klant.”

Walhout geeft daarnaast aan dat binnen korte termijn aanpassingen worden verwacht aan de VCN-software myView. Hieraan zal een klantportal worden toegevoegd. “Dit geeft de adviseur de mogelijkheid om op een andere manier met zijn klant samen te werken.”

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

InFinance
InFinance

InFinance is een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners. Het platform bestaat onder andere uit het magazine InFinance, de online nieuwsbrief InFinanceDaily, de website InFinance.nl en het hypotheekevent HypoVak.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.