Tony Stam directeur Huismerk-formule

januari 02 14:11 2017 Print dit artikel

Romeo heeft Tony Stam benoemd tot directeur van de formule Huismerk. Stam was hiervoor onder andere salesmanager bij Florius. In de afgelopen jaren heeft hij een aantal interim opdrachten vervuld en was hij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een financieel platform.

Stam heeft een stevige ambitie te realiseren. Huismerk wil dit jaar doorgroeien naar een hecht netwerk van 200 leden. En de ambitie stop daar niet. Martin Keegstra, directeur van moederbedrijf Romeo: “Naast onze dienstverlening op het gebied van Dossier Support (uitbestede bemiddeling), opleidingen en compliance, willen we een nóg groter assortiment bieden met enkele unieke producten, adviseurs breder ondersteunen bij lokale marketing en een bouwsteen ontwikkelen waarmee we kantoren actief naar de cloud brengen. Stam is de aangewezen man om dit te realiseren.”

 

Lees hier het hele artikel

  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

InFinance
InFinance

InFinance is een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners. Het platform bestaat onder andere uit het magazine InFinance, de online nieuwsbrief InFinanceDaily, de website InFinance.nl en het hypotheekevent HypoVak.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.